Maldini: Ramos je jedan od boljih štopera u Evropi

Legenda Milana o štoperu Reala

Maldini: Ramos je jedan od boljih štopera u Evropi

D. Vejo

Tokom sinoćnjeg finala Lige prvaka na San Siru, meč su pratila mnoga imena evropskog fudbala, među kojim je bio i Paolo Maldini.

Nekadašnja trica Milana, ostavio je dubok trag na San Siru. Da je stvarno tako govori i činjenica da je broj tri sa San Sira povučen iz upotrebe. Ipak, nekadašnji vladar zadnje linije Rossonera uzeo je za pravo da pohvali jednog od aktera sinoćnjeg finala.

"Sjajna fudbalska predstava viđena je sinoć u Milanu. Prema mom mišljenju najviše se istakao Sergio Ramos. On je tokom čitavog  takmičenja pružao sjajne partije u dresu Reala, pa bi tako epitet najboljeg igrača zadnje linije u minulom takmičenju dao upravo Ramosu, jer smatram da je svaki meč odigrao na vrhunskom nivou", rekao je za medije, Paolo Maldini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi