Maldini: Zvao me Chelsea, ali...

Legendarni fudbaler

Maldini: Zvao me Chelsea, ali...

Legendarni fudbaler Milana, Paolo Maldini, otkrio je da je u prošlosti imao mogućnost preći u redove Chelseaja.

Maldinija je u londonskom timu želio vidjeti Gianluca Vialli koji je na čelu Chelseaja bio u periodu između 1996. i 1999. godine. 

"Vialli me zvao i želio je da me dovede u Chelsea. Ipak, uvijek sam razmišljao o tome da trebam da ostanem u onom klubu u kojem sam i počeo karijeru, a to je Milan", kazao je Maldini, te se osvrnuo na svoj posljednji meč u kojem je bojktovan od strane navijača.

"Nikada nisam obraćao pažnju na takve ljude i drago mi je što ništa nemam sa njima. Moja posljednja utakmica u dresu Milana bila je u Firenci 30. maja 2009. godine. Ljudi su slavili sa mnom kao da sam igrač Fiorentine. To je bio prelijep završetak moje priče", zaključio je veliki Paolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.