Mallorca otpustila Caparrosa

Mallorca otpustila Caparrosa

Trenutno pretposljednji klub španskog prvenstva Mallorca zahvalila se na saradnji treneru Joaquinu Caparrosu nakon niza loših rezultata koji su se nastavili i prošlog vikenda kada je momčad s Baleara u 22. kolu Primere pretrpjela težak 0-3 poraz od Real Sociedada u San Sebastianu.

"Pokušavamo pronaći rješenje kojim bismo ostvarili cilj, a on je ostanak u ligi", rekao je predsjednik kluba Lorenzo Serra Ferrer.

Pod Caparrosovim vodstvom Mallorca je u 22 prvenstvene utakmice ove sezone ostvarila tek četiri pobjede, te se sa 17 osvojenih bodova nalazi četiri boda iza sedamnaeste Osasune koja drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti