Mallorca u samom finišu do pobjede

Odigran posljednji susret 31. kola španske Primere

Mallorca u samom finišu do pobjede

Mallorca je večeras u okviru 31. kola španske Primere na svom terenu dočekala Celtu. Domaćin je slavio 1:0.

Prvu priliku na susretu imali su domaći, u 12. minuti susreta, ali je Alejandro Alfaro bio neprecizan. U 31. minuti susreta zaprijetio je Giovani Dos Santos, ali je ostalo 0:0. 

 

Novu priliku Alejandro Alfaro je imao u 36. minuti utakmice, ali je još jednom bio neprecizan. Dos Santos je zaprijetio u 42. minuti, ali se na odmor otišlo bez golova.

 

Prvu priliku u nastavku imao je Dos Santos, ali je ostalo bez golova. Tomer Hamed je zaprijetio u 58. minuti, međutim rezultat se nije mijenjao.

 

Celta je zaprijetila u 65. minuti susreta, ali do gola nije mogao Oubina. Gosti su zaprijetili i u 74. minuti, ali udarac Orellane nije bio precizan. Mallorca je do pobjede stigla u posljednjim trenucima susreta, a strijelac je bio Giovani Dos Santos. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.