Malo je falilo da Ronaldo zažali dolazak u Skoplje
Foto: EPA

Portugalac se okliznuo prilikom izlaska iz autobusa

Malo je falilo da Ronaldo zažali dolazak u Skoplje

Večeras će u okviru UEFA-inog Superkupa na stadionu Filip II u Skoplju snage odmjeriti Real Madrid i Manchester United. A dolazak u Skoplje je zamalo završio bolno za najveću zvijezdu Reala Cristiana Ronalda.

Još uvijek nije poznato da li će Ronaldo igrati na večerašnjoj utakmici protiv Manchester Uniteda, ali je fantastični Portugalac, svejedno, doputovao u glavni grad Makedonije s ostatkom ekipe Reala.

Ipak, nije puno nedostajalo da Ronaldu dolazak u Skoplje ostane u ne tako lijepom sjećanju.

Naime, Ronaldo se u momentu izlaska iz klupskog autobusa pokliznuo na tepihu koji se nalazio na stepenicama, te je malo falilo da portugalski fudbaler doživi neugodan i bolan pad, srećom on je uspio održati ravnotežu i nastaviti dalje kao da se ništa nije desilo.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi