Mamić dovodi Šovšića u Dinamo?

Bivši kadetski bh. reprezentativac

Mamić dovodi Šovšića u Dinamo?

Damir Šovšić, nekadašnji kadetski bh. reprezentativac, mogao bi pojačati redove zagrebačkog Dinama. 

Prema pisanju hrvatskih medija, trener Zoran Mamić je zainteresovan za dovođenje ponajboljeg igrača Lokomotive i velika je mogućnost da cijeli transfer bude realizovan u narednim danima.

Eventualni dolazak Damira Šovšića dodatno bi zaoštrio konkurenciju u veznom redu, a nije isključena ni opcija da redove Dinama napusti talentovani Ante Ćorić. To je potvrdio i Zoran Mamić. 

"Možda bismo pustili Ćorića za 15-20 miliona eura. Htjeli bismo da što dulje ostane s nama, ali realno je da mi ne možemo predugo držati takvog igrača. Aktuelan je i Damir Šovšić, puno se priča o prijelaznom roku. Vidjet ćemo..." 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Šovšić je u Lokomotivu stigao iz Zagreba, a vrijedi istaći da je nakon nastupa za BiH odlučio prihvatiti poziv Hrvatske i u dresu U21 selekcije upisao je dva nastupa. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti