Mamić kažnjava Ćorića: Ostani u Dinamu i primi se rada

Želi spriječiti odlazak

Mamić kažnjava Ćorića: Ostani u Dinamu i primi se rada

Zdravko Mamić danas je u prostorijama zagrebačkog Dinama održao konferenciju za novinare, a glavna tema bio je 'wunderkind' Ante Ćorić. 

Mladi reprezentativac Hrvatske je nezadovoljan tretmanom koji trenutno ima u Dinamu i zbog toga je izrazio želju da što prije napusti klub, a time je razočaran i ujedno šokiran Zdravko Mamić.

Malo je reći da smo šokirani ovime što je Ante napravio. Svi koji smo odgovorni, koji smo dugo ovdje, mi stariji, moramo tome pristupiti što ozbiljnije u ime Dinama i tog dječaka, izvanserijskog talenta. Ovdje sam 45 godina i nikad do sada nisam čuo da je klub toliko želio pomoći igraču kao mi Ćoriću i njegovoj obitelji. Kunem se da smo sve učinili da budu sretni i dalje ćemo to činiti. Spremni smo se žrtvovati, dobiti 'batine', da Ćorić dugo godina nosi dres Dinama, našu publiku čini sretnom i nosi uspjehe svome klubu", iznenadio je Zdravko te nastavio o 'modrom' talentu;

"Ante je bio i kapiten Dinama u nekoliko utakmica, on je simbol grada. Poručujem da želimo Ćorića još dugo u Dinamu da bi se izgradio kao čovjek, kao igrač i da donosi veselje našim navijačima. Naravno da ćemo popričati, da ću ga zagrliti. Mogao me i jučer naći, da je htio, pronašao bi me."

Ako je vjerovati Mamiću, Ćorića čeka 'kaznica' i to je to. 

"Imamo jedan plan, a to je da se Ante danas pojavi na treningu i čeka da ga trener postavi u tim. On se ne mora ispričati nikome, samo samome sebi. Naravno da će biti sankcionisan zbog intervjua kao što bi bio bilo ko drugi. Imamo prekrasnu atmosferu u svlačionici i ovo je samo jedan 'loš dan u uredu' za nas. Pa Ante je omiljen u svlačionici". 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mamić je na kraju poručio Ćoriću da se primi rada i trenera, poručivši mu da je teren jedino mjesto na kojem može napredovati i napraviti veliki transfer.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.