Mamić: Ma kakva ostavka, Zoran radi odlično!

Zdravko podržao brata

Mamić: Ma kakva ostavka, Zoran radi odlično!

Iako je Zoran Mamić u izjavi za hrvatske medije najavio da bi mogao podnijeti ostavku na poziciji trenera Dinama, brat Zdravko odlučio je stati na njegovu stranu i odbaciti takvu mogućnost. 

"Nisam vidio niti jedan razlog za ostavku, a kamoli da uopće pomislim na ostavku. No, poznavajući Zorana, razumijem ga. On stoji iza tih dečkiju, ne 100 posto, nego 300 posto i zato je to izjavio", rekao je Zdravko Mamić za klupsku stranicu, te nastavio:

"Trener i njegov štab rade najbolje u zadnjih deset godina. Siguran sam da će nas na ljeto voditi u novi pohod na Ligu prvaka. Imaju punu podršku kluba", riječi su popularnog Maminja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.