Mamić: Najspektakularniji gol koji sam vidio

Hodžićev gol o kojem će se dugo pričati

Mamić: Najspektakularniji gol koji sam vidio

A. Beganović

U okviru 3. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva Dinamo je na krilima sjajnog Armina Hodžića sa ubjedljivih 5:1 savladao Inter, te je tako stigao do prvog trijumfa u prvenstvu.

Nakon dva uvodna remija, fudbaleri Dinama su konačno zaigrali onako kako se to od njih i očekuje, a duel sa Interom obilježio je mladi reprezentativac naše zemlje i nekadašnji igrač Željezničara Armin Hodžić.

Bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler je postigao tri gola, a o prvom koji je postigao popularnim škaricama još dugo će se pričati.

Njegovu sjajnu igru pohvalio je i trener Dinama, Zoran Mamić, koji rijetko u svojim javnim istupima hvali pojedinca. No, ovaj put nije imao izbora.

"Kada smo ga kupili iz Liverpoola, vjerovali smo u njega. Platili smo ozbiljan novac i drago mi je da pokazuje o kakvom se igraču radi. No, ovo je tek početak. Svakom treneru je radost imati u timu takvog igrača", istakao je Mamić pa dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jesam li vidio ikada takav gol? Rijetko kada, stvarno rijetko. Ovo je jedan od najspektakularnijih golova koje sam vidio".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.