Mamić napustio Dinamo i pronašao novi klub

Potpisao jednogodišnji ugovor

Mamić napustio Dinamo i pronašao novi klub

Da Zoran Mamić od sljedeće sezone neće voditi GNK Dinamo potvrđeno je i iz Al Nassra. 

Trener hrvatskog šampiona je odlučio napustiti Maksimir i prihvatiti ponudu iz Saudijske Arabije, a njegov novi klub u trenerskoj karijeri je tamošnji Al Nassr s kojim je već potpisao ugovor u trajanju od jedne godine.

"Službeno je, završili smo pregovore sa Zoranom Mamićem. Hrvatski trener potpisao je na jednu godinu", objavio je Al Nassr na svom Twitter profilu. 

Zajedno sa Mamićem u Saudijsku Arabiju bi trebao i njegov pomoćnik Damir Krznar, dok se kao najozbiljnija imena za klupu Dinama spominju Zlatko Kranjčar i Nenad Bjelica. Dodajmo i to da su Al Nassr u prošlosti imali priliku voditi Walter Zenga, Fabio Cannavaro, Rene Higuita...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi