Mamić: Spahić je kvalitetan, ali...

Trener Dinama o bh. reprezentativcu

Mamić: Spahić je kvalitetan, ali...

Zoran Mamić obavio je razgovor sa Gordonom Schildenfeldom i defanzivac grčkog Panathinaikosa od naredne sezone će nositi dres Dinama. 

Sve su glasnije špekulacije da bi stoperski tandem sa Schildenfeldom trebao činiti Emir Spahić, ali trener zagrebačkog tima svjestan je da će teško nagovoriti bh. reprezentativca na dolazak u Maksimir. 

"Schildenfeld i Spahić? Dobri su i kvalitetni, ali Schildenfeld je realnija opcija. Ja sam rekao što sam rekao o Gordonu, no nakon što sam razgovarao s njim, uvjerio sam se da će biti pojačanje", kazao je Mamić za hrvatske medije, a potom dodao:

"Što se tiče Spahića, znam što u Bayeru misle o njemu. Jako žale za njim jer im je bio glavni igrač na terenu."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.