Mamić želi Grujića u Dinamu

Glasine oko Grujićevog angažmana u Zagrebu

Mamić želi Grujića u Dinamu

O. Lekić

Prema izjavama bivšeg direktora ovog kluba, Marko Grujić velika je želja zagrebačkog Dinama.

Ovu informaciju plasirao je nekadašnji izvršni direktor, a danas savjetnik zagrebačkog kluba, Zdravko Mamić. On je u svojoj izjavi za Blicsport naveo kako je njegova velika želja bio Andrija Živković koji je početkom sezone napustio beogradski Partizan i pridružio se redovima Benfike. Međutim kako nije uspio u nakani da u Dinamo dovede Živkovića, kako sam kaže njegova sljedeća želja je dovođenje Grujića.

Grujić bi tako mogao na posudbu iz Liverpula čiji je trenutno član.

Marko Grujić u redove Liverpula došao je iz Crvene Zvezde prošlog ljeta, međutim nije se uspio nametnuti u prvom timu pa je u Premier Ligi Engleske odigrao svega 2 utakmice sakupivši samo  29 minuta igre. Za prvi tim nastupio je još tri puta u kupu, dok je tri utakmice odigrao i za drugi tim ekipe sa Anfielda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi