Mamići potjerali Drpića iz Dinama
Kraj ere u Maksimiru

Mamići potjerali Drpića iz Dinama

A. Beganović

Uprava zagrebačkog Dinama na čelu sa kontraverznim izvršnim dopredjednikom, Zdravkom Mamićem, zahvalila se na saradnji standardnom prvotimcu, Dini Drpiću.

Dino Drpić, stoper zagrebačkog Dinama, kojeg kroz čitavu karijeru prate razni skandali od danas ima slobodne papire i može potražiti novi klub, stoji na službenoj stranici Dinama iz Zagreba.

Atmosfera u Dinamu koja je veoma loša nakon kraha na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske, kulminirala je jutros ovim neočekivanim saopštenjem. Kako navode iz uprave posrnulog zagrebačkog "diva", razlog za otkazivanje Drpiću je njegovo ponašanje i skandali koji ga prat već određeni vremenski period.

Dino Drpić je bio standardni prvotimac Dinama, a svojim igrama nametnuo se i hrvatskom selektoru Slavenu Biliću, pa je bio u široj konkurenciji reprezentativaca.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.