Manchester City  na ljeto "napada" Cristiana Ronalda?

Građani žele dovesti najboljeg na svijetu

Manchester City na ljeto "napada" Cristiana Ronalda?

Prema pisanju britanskog Sun Sporta Manchester City će na ljeto pokušati dovesti Cristiana Ronalda.

Sun Sport tvrdi da je City spreman platiti Realu najveće obeštećenje u historiji fudbala ukoliko se Ronaldo odluči za povratak na Otok.

"Svaki dan sam u kontaktu sa Ronaldovim agentom. Svaki dan ga mogu pitati za Cristiana", izjavio je direktor Cityja, Txiki Begiristain.

Sun Sport na kraju navodi da je City prije dvije godine pokušao dovesti Ronalda, no Real je navodno odbio ponudu tešku 134 miliona funti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.