Manchester City aktivira  klauzulu i dovodi Messija!
Foto: EPA

Spremni platiti 300 miliona eura

Manchester City aktivira klauzulu i dovodi Messija!

E. Škorić

Manchester City želi da dovede Lionela Mesija i spreman je platiti nevjerovatnih 300 miliona eura. 

Manchester City osjeća da bi mogao iskoristiti krizu u Barceloni, te dovesti Lea Messija i to tako što će aktivirati odštetnu klauzulu i platiti čak 300 miliona eura.

Ukoliko se obistine pisanja otočkih medija i Građani aktiviraju odštetnu klauzulu, onda će Messi doći u veliko iskušenje i konačno bismo mogli vidjeti na djelu koliko je argentinski reprezentativac zapravo lojalan Kataloncima.

Messi još nije potpisao novi ugovor i nije poznato kada će se to desiti, a njegov bivši trener Pep Guardiola vreba i želi da napravi bum dovođenjem najboljeg igrača svijeta. Uostalom, Barca je pustila Neymara za 222 miliona eura i teško da bi ostala imuna na 300 miliona s Otoka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da je Messi nezadovoljan kako klub vodi predsjednik Josep Maria Bartomeu, nezadovoljan je i novim pojačanjima, prodajom Neymara, kao i mnogim stvarima i stoga nije isključeno da se odluči nakon dugo vremena da napusti klub s kojim je osvojio 30 trofeja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi