Manchester City je prije četiri godine učinio veliku grešku

Sada žale za tim

Manchester City je prije četiri godine učinio veliku grešku

Ekipa Manchester Cityja na čelu sa tadašnjim trenerom Robertom Mancinijem napravila je veliku grešku prije četiri godine.

Naime, oni su tada imali priliku da angažuju sadašnjeg štopera Napolija, Kalidou Koulibalyja, koji je tada igrao za francuskog drugoligaša Metz. 

Građani su navodno imali priliku da u svoje redove dovedu ovog sjajnog defanzivca za samo milion funti, ali je Roberto Mancini procijenio da to nije igrač dovoljno dobrih kvaliteta za njegov tim.

Podsjetimo, ovog ljeta se za Koulibalyjeve usluge interesuju brojne ekipe, a najviše Chelsea koji je navodno nudio čak 60 miliona funti za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gdje će on na kraju završiti, ostaje da se vidi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi