"Manchester City je trenutno najbolji tim u Evropi"
Foto: EPA

Raul Albiol nema dilemu

"Manchester City je trenutno najbolji tim u Evropi"

E. Škorić

Stoper Napolija Raul Albiol smatra da je Manchester City trenutno najbolja ekipa u Evropi.

Napoli i City vjerovatno u ovom trenutku igraju najljepši nogomet i radi se o dvije izuzetno efikasne ekipe, a Albiol smatra da su Građani trenutno najbolji na svijetu.

"Moramo da se dobro pripremimo za meč s najboljim timom u Evropi s Manchester Cityjem. Nadam se dobrom meču jer oba tima igraju ofanzivno i na gol više. Nadamo se da ćemo odigrati odlično i da ćemo biti koncentrisani u Manchesteru", kazao je Albiol.

City je u dva kola Lige prvaka ostvario dvije pobjede, dok je Napoli zabilježio poraz i pobjedu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Susret između lidera Engleske i Italije igra se u utorak od 20:45 sati na Etihadu. U drugom meču grupe F sastaju se Feyenoord i Šahtar.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi