Manchester City poslao mladog Španca na posudbu

Ide u Holandiju

Manchester City poslao mladog Španca na posudbu

  Čelnici Manchester Cityja poslali su mladog Manua Garciju (19) na posudbu u NAC Bredu. 

Španac, koji je na Etihad stigao 2014. godine, završio je svoju šestomjesečnu epizodu u Deportivo Alavesu, međutim ići će ponovo na posudbu. Ovoga puta će se kaliti u NAC Bredi gdje bi trebao da ima više prostora za dokazivanje.

Manu u proteklom periodu nije dobio šansu u Deportivo Alavesu. Upisao je svega jedan nastup za španskii klub, pa je bilo i za očekivati da će mu Manchester City potražiti na zimu novi klub. 

Po vokaciji Manu je vezista, a prije nego što je došao na Etihad nastupao je za Sporting iz Gijona. Inače je juniorski reprezentativac Španije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi