Zaprosio djevojku na poluvremenu derbija

Rekla je 'da'

Zaprosio djevojku na poluvremenu derbija

E. Škorić, foto: EPA

Jedan navijač Željezničara danas je odlučio da zaprosi djevojku za vrijeme derbija.

 

U 113. sarajevskom derbiju Željezničar je slavio rezultatom 2:1, a ovaj derbi pamtit će djevojka koja je zaprošena na poluvremenu utakmice.

Nju je jedan od pristalica Željezničara upitao da se uda za njega i odgovor je naravno bio pozitivan, što je izazvalo oduševljenje na stadionu.

Mladića nije omeo ni užasan teren na Grbavici, niti hladno vrijeme, a ovaj dan su mu uveličali i nogometaši Želje, pošto su ostvarili pobjedu nad gradskim rivalom, te su ostali na diobi prvog mjesta zajedno sa Širokim, koji također ima 35 bodova.

U narednom kolu Željo gostuje upravo na Pecari i tu će se odlučiti o lideru tokom zimske pauze.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi