Manchester United blizu dovođenja Robbena

Robben se vraća u Premiership?

Manchester United blizu dovođenja Robbena

Holandski krilni fudbaler iz redova Bayern Munchena Arjen Robben veoma je blizu prelaska u redove Manchester Uniteda, otkrivaju španski mediji.

Robben navodno nije zadovoljan trenutnom situacijom u Bayernu obzirom da ove sezone mnogo više prostora za igru dobijaju Douglas Costa i Kingsley Coman koji igraju na istim pozicijama kao Holanđanin.

Velika prednost Unieda u dovođenju ovog fudbalera je i Louis van Gaal koji ga je već trenirao u Bayernu, ali i reprezentaciji Holandije i pod čijom palicom je Robben prikazivao najbolje partije.

Španski mediji navode da se United okrenuo Robbenu nakon što im je propao posao sa najboljim strijelcem Bayerna Robertom Lewandowskim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je klub sa Old Trafforda na ljeto 2004. godine također bio blizu dovođenja Robbena, ali im je tada posao upropastio Chelsea koji je uspio Holanđanina angažovati iz PSV-a.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi