Manchester United će ponuditi 40 miliona za Donnarummu

Zadivljeni mladim golmanom

Manchester United će ponuditi 40 miliona za Donnarummu

Rukovodstvo Manchester Uniteda zadivljeno je mogućnostima mladog golmana Milana Gianluigija Donnarumme.

On je ove sezone postao velika senzacija Serije A te je uspio i tadašnjeg prvog golama Milana Diega Lopeza poslati na klupu.

Sudeći po medijima u Italiji, on je zadivio i rukovodstvo Manchester Uniteda i taj klub ga vidi kao dugoročno riješenje na golu.

Smatra se da je United spreman ponuditi 40 miliona eura za njega i da će to učiniti u ljetnom prelaznom roku. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Donnarumma će napuniti tek 17 godina sljedećeg mjeseca, a već ima 11 nastupa u Seriji A i tri meča na kojima nije primio gol.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi