Manchester United dovodi Pepea?
Foto: EPA

Pepe odlazi u Manchester United?

Manchester United dovodi Pepea?

M. Šljivak

Ekipa Manchester Uniteda ima priliku da dovede defanzivca Real Madrida Pepea.

Dva kluba su ovog ljeta u konstantnim pregovorima. Kraljevi iz Madrida s Old Trafforda žele dovesti Davida de Geu, dok je United iz Reala želio angažovati Sergija Ramosa.

Međutim, Ramos je produžio ugovor s Realom. Tako je postalo izvjesno da će on ostati u klubu, ali još uvijek postoji mogućnost transfera Davida de Gee na Santiago Bernebeu.

Ipak, Crveni đavoli bi ipak mogli da se pojačaju iz Madrida. Navodno, rukovodstvu kluba s Teatra snova ponuđen je iskusni Portugalac Pepe, te bi on mogao završiti u Unitedu do kraja prelaznog roka.

Pepe je kod Rafaela Beniteza tek treći izbor na poziciji štopera. Prednost ispred njega imaju Sergio Ramos i Raphael Varane, pa je moguće da 32-godišnji fudbaler ovog ljeta napusti kraljevski klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klub kojem je ponuđen je Manchester United, pa bi nakon Reala, Porta i Maritima, Pepe mogao karijeru nastaviti na Ostrvu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.