Manchester United za Hummelsa spremio 37 mil. funti

Manchester United za Hummelsa spremio 37 mil. funti

A. Beganović

Njemački reprezentativac i fudbaler Borussije Dortmund, Mats Hummels, već duže vrijeme se povezuje sa Manchester Unitedom.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još par dana, a otočki mediji pišu da će United na adresu Borussije poslati službenu ponudu za Hummelsa.

Navodno su iz Uniteda procijenili da njemački klub ponudu od 37 miliona funti neće moći odbiti, no pitanje je samo da li će transfer biti realizovan do kraja ovog prelaznog roka, kako želi menadžer Crvenih đavola Louis van Gaal, ili će se isti pak realizacija istog biti odgođena za ljeto, kada se većinom sklapaju veliki poslovi.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.