Mancini: Financijski fair play nam predstavlja problem

Mancini nezadovoljan

Mancini: Financijski fair play nam predstavlja problem

M. Šljivak

Trener Intera, Roberto Mancini, tvrdi kako financijski fair play predstavlja veliki problem za njegov tim.

Mancini nema dovoljno novca za pojačanja zbog financijskog fair playa, te je prinuđen dovoditi jeftinije fudbalere.

"Financijski fair play nam predstavlja veliki problem. Zbog toga moramo imati sjajan skauting kako bismo uspjeli dovesti prave igrače. Tako radimo već godinama i uspjeli smo na taj način da dovedemo igrača kao što je Mateo Kovačić", rekao je Mancini, te je dodao:

"Interu su potrebni bolji igrači na nekim pozicijama. Ne znam koliko ćemo moći ove sezone, ali mislim da možemo stići do pozicije koja vodi u Ligu prvaka", istakao je trener italijanskog velikana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.