Mancini i Džeko ponovo zajedno?
Foto: EPA

Italijan ga želi dovesti u Inter

Mancini i Džeko ponovo zajedno?

E. Škorić

Bh. napadač Edin Džeko mogao bi ponovo raditi s italijanskim trenerom Robertom Mancinijem.

Džeko i Mancini surađivali su u Manchester Cityju, no Italijan je smijenjen na Etihadu, dok naš napadač i dalje nastupa za Građane.

Mancini je sada preuzeo Inter i mediji tvrde da je Dijamant jedna od njegovih glavnih želja. Zna Mancini o kakvom napadaču se radi, no pitanje je hoće li Interovi vlasnici uspjeti da otkupe Edinov ugovor. 

Inter je spreman Džeku platiti 27 milioan eura, a s njim u napadu klub želi napraviti iskorak i vratiti se u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Džeke, u fokusu Intera je i Bayernov Xherdan Shaqiri (22). Što se tiče odbrane, Mancini će pokušati da dovede Aleksandra Kolarova, koji zajedno s Džekom igra u Cityju. 

U svakom slučaju, očekuje nas jedan noviji i kvalitetniji Inter ukoliko se ispune bar neke Mancinijeve želje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.