Mancini korača prema novom poslu

Italijan na klupi Engleske?

Mancini korača prema novom poslu

Italijanski stručnjak Roberto Mancini mogao bi veoma brzo pronaći novi angažman.

Nakon što je dobio otkaz na klupi Intera, Mancini se povezivao za mnogo klubova, između ostalog i sa odlaskom u Kinu, ali od toga izgleda neće biti ništa.

Naime, kako prenose engleski mediji, Mancini je veoma blizu klupe njihove reprezentacije. Navodno su čelnici engleskog FA-a pozvali Mancinija da večeras prisustvuje utakmici njihove reprezentacije protiv Malte na Wembleyju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ukoliko se Mancini tamo i pojavi, tada će vjerovatno biti i izvjesno da je on novi selektor Engleza. Podsjetimo da je Sam Allardyce dobio otkaz nakon skandala kojeg su mu 'namjestili' novinri The Telegrapha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi