Mancini: Kovačić ostaje u Interu

Trener Intera

Mancini: Kovačić ostaje u Interu

Navijači italijanskog Intera putem Facebooka postavljali su pitanja na koja je morao odgovarati trener Roberto Mancini.

Najviše pitanja odnosilo se na Matea Kovačića, koji se u posljednje vrijeme povezuje s brojnim evropskim klubovima kao što su Barcelona i Liverpool. 

"Sanjate o dolascima, ali moramo biti oprezni i s odlascima. Mateo Kovačić ne odlazi nigdje.  On ima kvalitete kakve ima i Pirlo", kazao je Mancini, te se osvrnuo na eventualne dolaske. 

"Postoji opcija dovođenja vrhunskog igrača, jer je Inter vrhunski klub. Razmišljam o nekim imenima. Sviđa li mi se Darmian? Da. Milner? On je dovoljno zreo da vidi što je za njega najbolje. Yaya Toure? On je u Manchester Cityju."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mancini se još uvijek nada igranju u Evropi sljedeće sezone.

"Još uvijek možemo do mjesta za Evropu i sve ovisi o nama. Preostalo je 10 utakmica i svi želimo 10 pobjeda."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.