Mancini: Ljajić neće dobiti veću minutažu dok je ne zasluži

Kritikovao reprezentativca Srbije

Mancini: Ljajić neće dobiti veću minutažu dok je ne zasluži

Inter je nakon pet uvodnih pobjeda u Seriji A uvezao dvije utakmice u kojim nije uspio stići do tri boda. Nakon debakla protiv Fiorentine (1:4), u posljednjem kolu je uslijedio remi sa Samprodijom (1:1). 

Trener Intera Roberto Mancini nije zadovoljan radom pojedinih fudbalera, a posebno se 'okomio' na Adema Ljajića. Reprezentativac Srbije je na utakmici protiv Sampdorije u igru ušao pred kraj uakmice, a Mancini mu zamjera što se nije na adekvatan način pripremio na ulazak.

Italijanski mediji pišu da je Ljajić bio izrevoltiran jer su Biabiany i Manaj u igru ušli prije njega, a Mancini je povodom toga dao jasan komentar.

"Ljajić neće dobiti veću minutažu dok je ne zasluži. Nisam zadovoljan njegovim radom i zalaganjem na treninzima, jer znam da može i mora bolje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Adem Ljajić je u Inter stigao na posudbu iz Rome, ali je u plavo-crnom dresu odigrao svega dvije utakmice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.