Mancini: Melo nam je zanimljiv, Medela nećemo prodati
Foto: EPA

Trener Intera otkrio nekoliko stvari

Mancini: Melo nam je zanimljiv, Medela nećemo prodati

E. Škorić

Trener Intera Roberto Mancini priznao je kako je njegov klub zainteresovan za Felipea Mela.

Iskusni brazilski veznjak, koji trenutno nastupa za Galatasaray, povezivao se i ranije s Interom, a Mancini je otkrio da još uvijek želi da dovede nekadašnjeg igrača Juventusa.

“On je igrač koji bi mogao biti jako dobar Interu, ali sada ima ugovor s Galatom, no vidjet ćemo šta će se na kraju svega dogoditi”, istakao je Mancini, dodavši kako eventualni dolazak Mela ne bi značio odlazak Čileanca Garyja Medela.

“Medel? Njega nećemo prodati. Ipak, morat ćemo neke igrače da prodamo jer nam je dozvoljeno samo 25 igrača u rosteru. Međutim, Medel nije na listi onih koji će otići. On će ostati ovdje”.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otkrio je Mancini da bi mogao biti prodan Japanac Yuto Nagatomo. Inter u rosteru ima čak 31 igrača, a ovog ljeta klub je doveo Geoffreyja Kondogbiju, Jeisona Murilla, Davidea Santona, Stevana Jovetića, Mirandu, Martina Montoyu…

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.