Mancini: Pratimo Zukanovića, mislim da je dobar igrač

Trener Intera o bh. reprezentativcu

Mancini: Pratimo Zukanovića, mislim da je dobar igrač

Ervin Zukanović bio je neizbježna tema na konferenciji za medije uoči današnje utakmice 34. kola italijanskog šampionata između Intera i Chieva. 

Da interes slavnog kluba sa Giuseppe Meazze nije samo medijska špekulacija potvrdio je i trener Roberto Mancini, koji je istakao da prati igre bosanskohercegovačkog reprezentativca. 

"Zukanović? Pratimo tog igrača, kao i mnoge druge. Vidjet ćemo šta će biti, mislim da je dobar igrač", odgovorio je Mancini na pitanje italijanskih novinara. 

Čelnici Intera i Chieva sutra bi trebali održati sastanak u vezi Zukanovića, a eventualni transfer u nadolazećem prijelaznom roku koštao bi oko četiri miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.