Mancini želi dva Argentinca
Foto: EPA

Dva talentovana fudbalera na Meazzi?

Mancini želi dva Argentinca

M. Šljivak

Trener Intera Roberto Mancini želi u svoj tim dovesti dva pojačanja na ljeto. Radi se o dvojici Argentinaca, Paulu Dybali i Joseu Mauriju...

Mancini je tijekom vikenda boravio na Ennio Tardini stadionu, gdje je posmatrao meč između Parme i Palerma.

Došao je zbog napadača Palerma Paula Dybale (21) i veznjaka Parme Josea Maurija (19), a navodno je trener Nerazzurra veoma zadovoljan napustio stadion.

Inter će ove mlade fudbaler pokušati dovesti u ljetnom prelaznom roku. Do Maurija će sasvim sigurno nešto lakše doći, jer je za usluge Paula Dybale zainteresovano pola Evrope.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Intera u narednoj sezoni najavljuje borbi za titulu prvaka, a najavljena su velika pojačanja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.