Mandžukić: Diego Costa? Ja sam Mario Mandžukić

Predstavljen navijačima

Mandžukić: Diego Costa? Ja sam Mario Mandžukić

A. Beganović

Danas je u Madridu na stadionu Vicente Calderon kao novi napadač Atletica predstavljen hrvatski reprezentativac i bivši igrač Bayerna, Mario Mandžukić.

"Hvala navijačima koji su mi došli zaželjeti dobrodošlicu", pred novinarima je rekao Mandžukić, koji je u Atletico stigao kao zamjena za Diega Costu.

"Diego Costa, Diego Costa. Ne želim govoriti o njemu, ja sam Mario Mandžukić i obojica imamo svoj fudbalski stil. Sada je najbitnije da sam igrač Atletica, želim pobjeđivati. Dat ću sve od sebe za ovaj klub", zaključio je Mandžukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije