Mandžukić i Chiellini povratnici u tim Juventusa

Allegri odabrao igrače

Mandžukić i Chiellini povratnici u tim Juventusa

Giorgio Chiellini i Mario Mandžukić vratili su se u sastav Juventusa pred gostovanje kod Sassuoloa u okviru italijanske Serije A. 

Njih dvojica su zbog povrede propustili susret protiv Barcelone u Ligi šampiona, a ekipa Juventusa je poražena na Camp Nou stadionu sa visokh 3:0. 

Ipak, uprkos tome, Allegri je još uvijek u velikim problemima zbog povreda, a u timu još uvijek nema Claudija Marchisija, Samija Khedire, Benedikta Howedesa, Mattije De Sciglija i Marka Pjace.

Igrači Juventusa za duel protiv Sassuoloa:  Buffon, Chiellini, Benatia, Pjanic, Cuadrado, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Barzagli, Matuidi, Pinsoglio, Mandzukic, Asamoah, Szczesny, Rugani, Lichtsteiner, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, meč između Sassuoloa i Juventusa počinje sutra od 12.30 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi