Mandžukić i Džeko ponovo postaju suigrači?

Špekulacije sa Otoka

Mandžukić i Džeko ponovo postaju suigrači?

Mario Mandužić i Edin Džeko mogli bi uskoro ponovo zaigrati za isti klub ukoliko se obistini transfer koji se počeo najavljivati u britanskim medijima.

Čelnici engleskog kluba navodno su spremni ponuditi 25 miliona funti za usluge sjajnog hrvatskog napadača i dovesti ga u klub ponajviše zbog sve učestalnijih problema sa povredama svojih ofanzivaca.

Poznato je da su trenutno van stroja sva tri napadača s kojim raspolaže Manuel Pellegrini, koji je bio primoran koristiti Milnera i Silvu kao najisturenije igrače u subotnjem ogledu protiv Crystal Palacea.

Mandžukić je ovog ljeta stigao iz Bayerna u Atletico madrid za 18 miliona funti i odlično se uklopio u svoju novu sredinu što je svakako dobra preporuka za čelnike kluba sa Etihada. Šta će od svega biti ostaje da se vidi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.