Mandžukić poručio: Ništa nisam rekao, sve je laž
Foto: EPA

Izmišljena izjava Marija Mandžukića

Mandžukić poručio: Ništa nisam rekao, sve je laž

M. Šljivak

Italijanski mediji danas su objavili navodnu izjavu Marija Mandžukića o sukobu Danija Alvesa i Leonarda Bonuccija pred finale Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida.

Navodno je pred sam meč došlo do velikog obračuna pa čak i tuče između Alvesa i Bonuccija i to zbog muzike koju je Brazilac puštao u svlačionici.

Navodno je Bonucci uhvatio Alvesa oko vrata i krenuo je da ga udari, ali ih je razdvojio trener Max Allegri. To je bio i razlog zašto su obojica napustili Juve na kraju sezone.

Ipak, Mario Mandžukić se oglasio i tvrdi da to uopšte nisu njegove riječi.

"Ljudi su napisali riječi koje nikada nisam rekao o Daniju i Leu. Nikada ne pričam ljudima iza leđa i to znaju svi koji me poznaju. Sve što je napisano je laž", istakao je Mandžukić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izmišljena izjava je privukla dosta pažnje, ali kao i uvijek, o razlozima odlaska glavnih igrača se jednostavno mora pisati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi