Mandžukić propušta večerašnje finale?

Juventus u problemima pred finale Kupa Italije

Mandžukić propušta večerašnje finale?

Velika je mogućnost da će sjajni hrvatski napadač Mario Mandžukić propustiti večerašnje finale Kupa Italije koje njegov Juventus igra protiv Lazija.

Massimiliano Allegri je priznao da ima određenih problema pred okršaj sa Lazijom, i to zbog zbog umora i manjih problema koje Dybala i Mandžukić imaju sa povredama mišića.

Prema zadnjim informacijama Dybala je spreman početi utakmicu, ali je vrlo vjerovatno da će Allegri odmoriti Mandžukića, kako svog napadača ne bi izložio riziku od teže povrede, s obzirom da Staru damu očekuje i finale Lige prvaka.

Umjesto Mandžukića bi trebao nastupiti Sturaro, a dodatni problemi za trenera Juventusa su neigranje Khedire zbog povrede i Miralema Pjanića zbog suspenzije, tako da bi se u startnoj postavi mogao naći Tomas Rincon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi