Mandžukić se na teren vraća sa zaštitnom maskom

Nakon preloma nosa

Mandžukić se na teren vraća sa zaštitnom maskom

Atletico Madrid je u utorak gostovao Olympiakosu u Pireju gdje se nije dobro proveo, budući da je ekipa Diega Simeonea doživjela poraz od 3:2. Utakmicu je, osim poraza, obilježio i prelom nosa Marija Mandžukića koji je postigao prvi gol za Atletico.

Već na samom početku utakmice je Mandžukić zaradio povredu nosa, ali je stisnuo zube i nastavio susret. To se nije ni primijetilo na igri sjajnog reprezentativca Hrvatske, koji je uprkos povredi uspio postići pogodak ali će ipak biti primoran malo odsustvovati sa terena.

Mandžukić će sa trenincima početi u nedjelju ili u ponedjeljak, a na teren će se vratiti za desetak dana. Ljekar Jorgandžija saopštio je medijima da će hrvatski napadač neko vrijeme igrati sa zaštitnom maskom na licu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.