Mandžukiću stigla bogata ponuda iz Turske
Foto: EPA

Bešiktaš želi Mandžu

Mandžukiću stigla bogata ponuda iz Turske

M. Šljivak

Turski Bešiktaš ponudio je ogroman novac reprezentativcu Hrvatske Mariju Mandžukiću.

Tim iz Istanbula će vjerovatno postati novi prvak Turske i za Ligu prvaka žele dovesti dodatna pojačanja, kako bi pokušali napraviti što više u ovom takmičenju.

Prva želja ovog tima je napadač Juventusa Mario Mandžukić. Rukovodstvo turskog velikana je hrvatskom fudbaleru ponudilo platu od čak sedam milion eura po sezoni i status glavnog napadača tima.

Međutim, Mandžukiću se ne ide iz Torina. On želi ostati barem do kraja ugovora koji mu važi do 2019. godine, ali na kraju konačnu odluku o svemu ima Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić je ove sezone jedan od ključnih fudbalera tima iz Torina. Iako je na početku sezone više vremena provodio na klupi, trener Max Allegri ga je prebacio na krilnu poziciju, gdje se Mandžo fantastično snašao i odigrao je vrhunsku sezonu.

Odigrao je hrvatski napadač ukupno 48 utakmica ove sezone, a na kontu ima 10 golova i osam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi