Mane: Liverpool je pravi klub za mene

Novo pojačanje Redsa

Mane: Liverpool je pravi klub za mene

Senegalski fudbaler Sadio Mane danas je zvanično postao novi član Liverpoola.

Bivši igrač Southamptona nije krio oduševljenje nakon potpisa petogodišnjeg ugovora sa klubom sa Anfielda, koji je za njegove usluge platio 30 miliona funti obeštećenja.

"Znao sam da je Liverpool dugo bio zainteresovan za mene. Imao sam i drugih ponuda, ali sam se na kraju odlučio da dođem na Anfield. Liverpool je pravi klub za mene", rekao je Mane, koji se raduje i saradnji sa Kloppom:

"On je sjajan trener. Bit će mi čast sarađivati s njim. Klopp je jedan od najzaslužnijih što sam ovdje, jer sam ja bio njegova želja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sadio Mane je četvrto pojačanje Liverpoola za novu sezonu nakon Marka Grujića, Joela Matipa i Lorisa Kariusa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi