Mane odbija izbaciti Liverpool iz šampionske trke
Foto: EPA

Iako ekipi ne ide dobro

Mane odbija izbaciti Liverpool iz šampionske trke

Senegalski fudbaler Sadio Mane odbija izbaciti Liverpool iz trke za šampionsku titulu. 

Ekipa koju sa klupe predvodi njemački stručnjak Jurgen Klopp igra veoma loše na početku sezone, iako su se navijači ovog kluba nadali da će stvari izgeldati mnogo bolje. 

Liverpool nakon pet odigranih kola u Premiershipu ima osam osvojenih bodova i nalaze se na 8. poziciji. Za trenutnim liderima, ekipama iz Manchestera, zaostaju pet bodova. U narednom kolu Liverpool ima veoma nezgodno gostovanje kod Leicester Cityja, a napadač ekipe sa Anfielda Sadio Mane odbio je izbaciti svoj tim iz trke za šampionsku titulu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Iskreno, veoma je rano govoriti o tituli. Mi ne pratimo šta rade ostali timovi, već smo fokusirani na naše igre. Znamo da možemo pobijediti bilo koga u ligi. Ovakvi rezultati (bez pobjede na četiri susreta) mogu se dogoditi svakom timu. Pokušat ćemo da idemo meč po meč i zašto ne osvojiti tiulu na kraju?", upitao se Mane. 

Podsjetimo, senegalski napadač trenutno služi kaznu od tri meča suspenzije nakon što je veoma neoprezno uradio golmana Manchester Cityja Edersona. Srećom, sa Edersonom je kasnije sve bilo u redu, a Liverpool je taj susret izgubio rezultatom 5:0. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi