Mangala zbog povrede propušta Tottenham

Peh za Građane

Mangala zbog povrede propušta Tottenham

Eliaquim Mangala propustit će duel koji će u subotu odigrati njegov Manchester City i Tottenham.

Razlog izbivanja sjajnog defanzivca je povreda mišića koja će Mangalu na kratko vrijeme izbaciti iz konkurencije za tim. Ono što, sa druge strane, može radovati Pellegrinija je činjenica da su svi ostali igrači zdravi i spremno dočekuju ogled sa londonskim timom.

Mangala je, inače, najskuplje plaćeni defanzivac u historiji Premier lige a u redove Manchester Cityja stigao je ovog ljeta iz Porta.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.