Manolas odbio doći na ljekarski pregled u Rusiju

Razlog je bizaran

Manolas odbio doći na ljekarski pregled u Rusiju

Grčki fudbaler Kostas Manolas nije se pojavio jutros na ljekarskim pregledima u St. Petersburgu. 

Član Rome je dogovorio sve uslove sa čelnicima Zenita i danas se trebao pojaviti u St. Peterburgu na ljekarskim pregledima, nakon čega bi potpisao ugovor, međutim pojavio se problem. 

Rusi su čekali Manolasa, ali uzalud. Prema nezvaničnim, ali prilično obaviještenim izvorima, Manolas se predomislio kada je saznao da će mu ruski klub plaću davati u domaćoj valuti, rubljima, dok on insistira na eurima ili transfera neće biti. 

Razlog zbog kojeg Manolas ne želi primati ruske rublje leži u tome  što se boji da bi mu eventualna inflacija u Rusiji mogla da pojede zaradu.

Osim Manolasa, Zenit u ovom prijelaznom roku pokušava dovesti iz Rome i Paradesa. Ukoliko se transferi u konačnici realizuju, na račun Rome bi trebalo da legne okruglo 70 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi