Maradona bi mogao u zatvor
Maradona ima "dugova" još od prije tri godine

Pred licem pravde

Maradona bi mogao u zatvor

Diego Armando Maradona, nekada najbolji svjetski fudbaler, a danas selektor reprezentacije Argentine, mogao bi biti osuđen na tri godine zatvora zbog „prekršaja“ kojeg je prouzrokovao prije više od tri godine.


Naime, Maradona je u februaru 2006. godine izazovao saobraćajnu nesreću. Tačnije, Maradona se automobilom „zabio“ u telefonsku govornicu i tada je povrijedio dvoje ljudi.

Datum početka suđenja još uvijek nije određen, ali Maradona bi, ukoliko bude proglašen krivim, mogao završiti u zatvoru na tri godine, špekulišu argentinski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti