Maradona bijesan: Messi ne može sjediti kući i gledati TV

"Morao je doći"

Maradona bijesan: Messi ne može sjediti kući i gledati TV

E. Škorić

Niko iz Barcelone sinoć se nije pojavio u Cirihu na FIFA-inoj ceremoniji izbora za najboljeg igrača 2016. godine.

Lionel Messi i društvo odlučili su da ne dođu u Cirih, te su se pripremali za utakmicu Kupa, što je njihovo opravdanje, no širom Evrope su jako razočarani zbog toga.

Čak je i legendarni Diego Maradona odgovorio Messiju, koji ga je naljutio zbog nedolaska na ceremoniju,

"Leo ne može da se bori ako sjedi i gleda TV. Razočaran sam. Dakako, bilo bi drugačije da je došao. Ne znam zašto nije bilo predstavnika Barcelone, mora postojati neki razlog, ali Messijev prioritet je da bude ovdje, a on to nije uradio", rekao je Maradona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najboljim igračem proglašen je Cristiano Ronaldo, dok je Claudio Ranieri imenovan za trenera godina. Špekuliše se da Messi i društvo vode tihi bojkot protiv Svjetske nogometne federacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi