Maradona: Icardi ne zaslužuje da igra za reprezentaciju

Osuo paljbu po napadaču Intera

Maradona: Icardi ne zaslužuje da igra za reprezentaciju

E. Čaušević

Legendarni Diego Maradona izjavio je za italijanske medije da nije iznenađen što Mauro Icardi nema mjesta u reprezentaciji Argentine.

Icardi je već nekoliko sezona prvi strijelac Intera, ali još uvijek nije dobio priliku da se dokaže u dresu reprezentacije Argentine. Iako mnogi vjeruju da je Icardi zaslužuo svoju šansu, Maradona ne dijeli to mišljenje.

"Icardi je po zaslugama izostavljen sa spiska reprezentacije Argentine. Pa ja bih radije pozvao 44-godišnjeg Bazana Veru nego Icardija. Prema mom mišljenju on bi trebao biti sedmi izbor što se tiče napadača u našoj selekciji", rekao je Maradona.

Nekadašnji selektor Argentine dodao je da Icardiju najviše zamjera to što je dozvolio sebi da zbog žene izgubi najboljeg prijatelja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Rekao sam ranije da su ga bivši saigrači iz Sampdorije trebali prebiti u svlačionici jer je preoteo ženu najboljem prijatelju. Pa nije mi jasno zbog čega dozvoljava Wandi da se petlja u sve što radi", dodao je legendarni Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti