Maradona: Messi je kao plišani medo
Foto: EPA

Legendarni Argentinac nakon Messijeve suspenzije

Maradona: Messi je kao plišani medo

Legendarni Diego Maradona smatra da je kazna od četiri utakmice zabrane igranja, koju je dobio Messi zbog vrijeđanja sudaca, užasna.

Maradona je govorio o Messijevoj suspenziji te nazvao ovu odluku užasnom. 

"Razgovaraću sa Infantinom, mislim da je ovo previše. Četiri utakmice je puno. Ipak, i Messijeve uvrede su bile ozbiljne, ali mislim da se ovo može promijeniti", izjavio je Maradona.

Legendarni Argentinac rekao je da je Messi zaista uvrijedio pomoćnog sudiju, iako je zvijezda Barcelone to demantovala. Ali, on smatra da bi Messijevo, inače, primjerno ponašanje trebalo biti uzeto u obzir.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"On je senzacionalna osoba i ne radi ništa osim što treninira. On je plišani medo kada je sa svojim saigračima, sa svima", rekao je za kraj temperamentni Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi