Maradona poslao zanimljivu ponudu FS Argentine

Nudi da bude selektor besplatno

Maradona poslao zanimljivu ponudu FS Argentine

E. Čaušević

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona poslao je danas zanimljivu ponudu čelnicima Fudbalskog saveza Argentine.

Nakon što je Tata Martino podnio ostavku na mjesto selektora Argentine još uvijek se traga za njegovim zamjenikom. Iako se činilo da će to biti Marcelo Bielsa stvari su se malo zakomplikovale.

Nakon toga oglasio se legendarni Maradona koji je već u jednom navratu vodio ovu selekciju. Argentinski mediji navode da je Maradona ponovo jedan od kandidata za klupu Argentine.

"Naravno da bih došao da budem selektor Argentine. Evo, nudim se čelnicima Fudbalskog saveza da me dovedu, a ja ću raditi potpuno besplatno. Na njima je samo da mi daju slobodne ruke da pozovem one igrače koje ja želim i mogu obećati da ćemo osvojiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji", rekao je Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi