Maraš: Očekujem da opravdam povjerenje selektora Muslina

Fudbaler Srbije za SportSport.ba

Maraš: Očekujem da opravdam povjerenje selektora Muslina

D. Vejo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, sutra će sa mladim talentima iz Super lige Srbije, snage odmjeriti s selekcijom Katara, meč će biti u prijateljskom ruhu.

Na spisku je i štoper Rada, Nikola Maraš koji važi za jednog od boljih i talentovanijih mladih fudbalera u Evropi. Svojim igrama u dresu tima sa Banjice, mladi štoper skrenuo je pažnju na sebe. Gotovo je nepremostiva prepreka za mnoge napadače u najelitnijem takmičenju u Srbiji.

Iako veoma mlad, privukao je pažnju mnogih inostranih klubova, ali i selektora Slavoljuba Muslina za kojeg kaže da je počastvovan što igra. 

"Očekujem da se predstavim u najboljem svjetlu i prvenstveno upoznam sa selektorom naše seniorske reprezentacije. Velika mi je čast, što sam uopšte dobio poziv i trudit ću se da opravdam očekivanja. Katar ne poznajem, ali sigurno da su kvalitetna ekipa s obzirom da  jako puno ulažu u fudbal. Dobrim partijama u Radu sam se nametnuo selektoru i nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, što bi me i u narednom periodu trebalo opet dovesti u naše reprezentativne selekcije, gdje akcenat stavljam na mladu reprezentaciju", rekao je za SportSport.ba štoper fudbalske reprezentacije Srbije, Nikola Maraš.

Utakmica između Katara i Srbije zakazana je za sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi