Marc Bartra se javio sa novim vijestima

Oporavlja se od povrede

Marc Bartra se javio sa novim vijestima

Fudbaler Borussije iz Dortmunda Marc Bartra se još uvijek oporavlja od povrede ruke koju je zadobio u eksploziji koja se desila ispred autobusa u kojem su bili igrači Milionera.

Sat vremena prije početka utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Borussije i Monaca došlo je do napada na autobus domaćeg tima. Odjeknule su tri eksplozije, a najdeblji kraj izvukao je španski defanzivac koji je završio u bolnici.

Bartra se putem Twittera obratio navijačima sa novim informacijama o svom oporavku.

"Zadovoljan sam procesom oporavka! Još malo pa ću nastaviti sa treninzima i žestokim radom kako bih se vratio na teren što je prije moguće", poručio je Bartra.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marc Bartra je u Dortmund stigao na ljeto prošle godine, a u svojoj prvoj sezoni za Milionere odigrao je 29 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je i jedan gol.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi