Marc Wilmots još četiri godine na klupi Belgije

Protivnik Zmajeva produžio ugovor sa selektorom

Marc Wilmots još četiri godine na klupi Belgije

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Marc Wilmots produžio je ugovor s fudbalskim savezom Belgije na još četiri godine, pa će ostati na klupi Crvenih đavola do 2018. godine.

"Dogovoren je produžetak saradnje i Wilmots će voditi nacionalni tim u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016. i prvenstvo svijeta 2018. godine", objavio je  Fudbalskog saveza Belgije.

Reprezentacija Belgije nalazi se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine u grupi zajedno s našom reprezentacijom.

Wilmots na raspolaganju ima jednu od najboljih reprezentacija na svijetu od koje se očekuje da u narednih pet, šest godina ostvari neki veliki rezultat na evropskoj ili svjetskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.